Går du med en drøm om nye døre og vinduer?

Så lad DC Tømrer & Montage stå for realiseringen af dine drømme. Vi varetager både udskiftning og montering af nye døre og vinduer i højeste kvalitet. Med mange års erfaring i tømrer- og murerbranchen garanterer vi et æstetisk og funktionelt resultat, som I vil få glæde af i mange år.

Der kan være mange grunde til at man vil udskifte sine døre og vinduer. Den typiske grund er, at man føler at der skal ske noget nyt. Man kan f.eks. føle at de gamle døre og vinduer ikke længere passer ind i det udseende man ønsker for sin bolig. Grundlaget for udskiftning af døre og vinduer kan også være, at vind og vejr har gjort, at dørene og vinduerne har fået slitage.

Fordele ved nye døre og vinduer

Der er mange fordele ved at få skiftet de gamle døre og vinduer, hvis de gamle er blevet slidte og derfor ikke længere kan holde tæt.

For nogen kan det at udskifte både døre og vinduer virke som en stor omgang. Dog kan det være en klog investering, der kan spare dig penge på sigt. Nye døre og vinduer holder mere tæt end de gamle, og dermed holder de bedre varmen inde og kulden ude. Hermed får du altså en miljøvenlig løsning, der optimerer indeklimaet og i sidste ende giver besparelser på varmeregningen.

Hvad koster udskiftning af døre og vinduer?

Prisen på at få udskiftet døre og vinduer vil altid afhænge af omfanget af opgaven. Vi sørger selvfølgelig altid for, at du får den helt rigtige pris. Hos DC Tømrer & Montage sætter vi altid en ære i at udføre vores arbejde, så du som kunde ender med et smukt og professionelt resultat.

Kontakt os for et godt tilbud

Hvad end du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 22 25 31 29 eller sende os en mail på chris@dctomrer.dk. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.