Skal huset sættes i stand eller skal facaden have en kærlig hånd?

Hos DC Tømrer & Montage har vi mange år erfaring med renovering af gamle boliger. Vi stiller derfor vores ekspertise til rådighed i led med bygningsrenovering eller hvis det danske vejr har sat sine spor på facaden.

Når du indgår et samarbejde med os, er du garanteret en professionel samarbejdspartner med mange års erfaring med diverse renoveringer, hvor dine ønsker og behov lige i absolut højsædet. 

Fordele ved af få lavet en renovering

Med diverse renoveringer følger der også mange fordele. Ved f.eks. en facaderenovering kan man stå tilbage med en følelse af, at man står tilbage med et helt nyt hus og man dermed givet huset et helt nyt udseende og helhedsindtryk sat ude fra. Man tager simpelthen kontrol over det æstetiske udtryk og man kan derfor tilføje facaden nyt liv.

Der findes uendeligt mange forskellige former for renovering, men vi er sikker på, at vi kan varetage lige netop dit projekt. 

Hvad koster en renovering?

Alt efter hvilket type renovering der ønskes, så afhænger prisen af, hvad der skal laves og omfanget af den ønskede type renovering. Vi varetager en bred vifte af renovationer, så vi vil altid sørge for at finde den bedste pris til dit projekt uden af gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os og hør mere om renovering

Hvad end du har spørgsmål omkring hvilke typer renoveringer vi udfører eller har brug for råd og vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 22 25 31 29 eller sende os en mail på chris@dctomrer.dk. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.