Drømmer du om et nyt tag?

For mange lyder det at skulle have lagt et nyt tag som en stor og dyr opgave.

Hos DC Tømrer & Montage har vi mange års erfaring med at lægge nyt tag. Vi ved derfor, at hvis man ikke får tjekket eller udskiftet det gamle tag, så kan man ende med en langt større udgift.

Det gamle tag kan f.eks. være utæt og derved kan der komme vandskader og man vil opleve at varmen i huset siver ud gennem taget. Med et nyt tag slipper du for at fyre for fuglene og for vandskader. 

Giv din bolig nyt liv med et nyt tag

Med et nyt tag kan du give din bolig et nyt og forfriskende udseende, som kan være med til at give et nyt og smukt helhedsindtryk til bygningen. Det kan være at du er blevet træt af det gamle utætte tag, eller at du simpelthen bare føler, at taget trænger til en genopfriskning fordi det danske vind og vejr har gjort at taget ikke længere er så kønt at se på.

Uanset hvad så vil et nyt tag ikke blot være en fordelagtig investering på det visuelle plan, men også på det økonomiske plan.

Fordele ved et nyt tag

Når du vælger at få lagt et nyt tag af DC Tømrer & Montage får du del i de mange fordele som:

  • En højere salgsværdi på din bolig
  • En lavere varmeregning på sigt på grund af tætheden af det nye tag
  • Et nyt og smukt tag, som du vil have glæde af i mange år
  • Et sundere og forbedret indeklima

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag varierer meget alt efter størrelse på boligen, hvilket materiale taget skal laves af og generelt omfanget af opgaven. Vi sørger dog altid for at du får den helt rigtige pris på dit nye tag uden du skal gå fra hus og hjem. Vi sætter en stor ære i at vores arbejde er af højeste kvalitet.

Kontakt os og få et god tilbud på dit nye tag

Hvad end du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 22 25 31 29 eller sende os en mail på chris@dctomrer.dk. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.