Er boligen blevet for lille?

Hvis du går med ønsker om at få mere plads i hjemmet, så vil vi anbefale at du overvejer en tilbygning til din bolig.

Hos DC Tømrer & Montage har vi mange års erfaring med diverse tilbygninger. Vi oplever typisk, at folk vælger en tilbygning, da de ønsker flere rum eller generelt mere plads i deres nuværende bolig. Det kan være i led med alt fra at man ønsker endnu et værelse, kontor, badeværelse eller noget helt fjerde.

Vi laver tilbygninger i høj kvalitet

Uanset hvilken form for tilbygning du ønsker så tag kontakt til os. Vi står altid klar til at sætte vores mange års erfaringer og ekspertise til rådighed. Vi vægter kommunikationen mellem os og kunden meget højt, så vi sammen kan finde frem til hvilke ønsker og behov der gør sig gældende ved den pågældende tilbygning.

Det er din garanti for at du ender med den helt rigtige tilbygning, der passer til netop jeres hus. 

Fordele ved en tilbygning

Med en tilbygning følger der en masse fordele. En fordel er, at når du vælger at få lavet en tilbygning, så får du flere kvadratmeter og plads i din bolig. Du tilføjer derfor dit hus en større salgsværdi, så det er derfor en god investering i fremtiden. 

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på en tilbygning afhænger meget af omfanget og størrelsen på opgaven. Vi vil naturligvis altid levere et stykke arbejde i højeste kvalitet, der matcher dit behov og sørge for at du får din tilbygning til den helt rigtige pris. 

Skal vi lave din tilbygning?

Hvad end du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 22 25 31 29 eller sende os en mail på chris@dctomrer.dk. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.